Oxfam Trailwalker 2020

Oxfam Trailwalker: 100km wandelen voor een goed doel

Op 29 en 30 augustus verwachten we je voor een onvergetelijke trektocht door de Ardennen. Een stevige wandeling van 100 km, een grote stap naar een eerlijkere wereld.

Een onvergetelijke uitdaging wordt het zeker, maar de beloning is in elk geval de moeite waard: beleef samen met je team unieke momenten in het Grote Woud van Saint-Hubert. Daar bovenop steun je het goede doel. Het ingezamelde geld – min. € 1750 per team – gaat naar Oxfam-projecten over de hele wereld.

Oxfam Trailwalker 2020

Het parcours van 2020 (de dertiende editie al!) is helemaal uitgestippeld. De charme en de natuur zijn in elk geval van de partij! En wat zweetdruppels, natuurlijk.
Het woud van Saint-Hubert
Een paradijs voor wandelaars! De idyllische bossen van de Ardennen, de Fourneau Saint-Michel, de pittoreske dorpjes Nassogne, Bure en Mirwart wachten je op. Maar ook bosbessen, wilde paddenstoelen en, wie weet, een sierlijk hert? Genoeg om je te motiveren tot de finish.

Oxfam Trailwalker: Praktische info & inschrijving

Wanneer?
Zaterdag 29 augustus – Start om 8:00
Zondag 30 augustus: laatste aankomsten om 14:00

Waar?
Luchtmachtbasis Saint-Hubert, rue du Monastère 3, 6870 Saint-Hubert
Niet te verwarren met de nabijgelegen burgerluchthaven!

NIEUW: 25km parcours
Is 100km te veel voor jou? Dit jaar kan je meedoen aan een wandeling van 25 km die je aflegt in minder dan 7 uur. Vorm een team van minimum 2 tot maximum 8 personen en zamel min. € 1000 in voor Oxfam-projecten wereldwijd.

Inschrijvingen
Vorm je team en schrijf je snel in. Je krijgt dan toegang tot je teampagina en kan dan samen met je teamleden je trainingen en giften beheren. Inschrijven kan tot 31 juli.
www.oxfamtrailwalker.be